Sisteme de degivrare si avantajele lor?

Sisteme de degivrare electrica – Formarea poleiului si de depunerea zapezii este un pericol adeseori subestimat. Aasta pana cand se produce un accident, indiferent cat de minor. Iarna poate aduce cu sine o adevarata paralizare a mobilitatii, chiar si atunci cand nu se ajunge la nameti impresionanti sau la viscole necrutatoare, de aceea va propunem instalarea de sisteme de degivrare.

Instalare sisteme de degivrare

Un strat subtire de gheata sau de zapada compactata pot deveni repede un pericol real pentru toate varstele, deopotriva de amenintator pentru pietoni si pentru automobile, cat si pentru bunuri. Una dintre cele mai bune solutii pentru aceste probleme sunt sistemele de degivrare.

„Degivrare” – iata un cuvant complex pentru ceva foarte simplu. Degivrarea se refera la multitudinea de tehnici care duc la topirea zapezii si ghetii, cat si la prevenirea inghetului fluidelor. Este un domeniu tehnic vast, care are aplicatii diverse, de la industria aeronautica

– prevenirea formarii unui strat de gheata pe elicele, eleroanele si aripile avioanelor

– pana la reteaua subtire de rezistente a lunetei masinii dumneavoastra, atat de utila in iernile umede.

Sisteme de degivrare – Una din cele mai folositoare tehnologii din lume, degivrarea este totodata una dintre cele mai putin cunoscute de publicul larg. In mod nedrept, sistemele de degivrare sunt adeseori considerate produse de lux, la care foarte multe persoane care isi construiesc o casa sau isi deschid o afacere nu se gandesc deloc, sau considera dinainte ca ar fi peste posibilitatile lor financiare.

Iata cateva aplicatii ale acestei tehnologii, care pot avea efecte de reducere a costurilor pe termen lung si a muncii necesare in functie de anotimp pentru a mentine confortul si siguranta proprietarilor sau productivitatea si eficienta costurilor in ceea ce-i priveste pe manageri.

1. Pentru casa

Iarna este unul din cele mai epuizante anotimpuri, atat pentru oameni cat si pentru casele lor. Nu arareori ne simtim epuizati de efortul pe care trebuie sa-l depunem pentru a ne asigura siguranta accesului in casa. Ca exercitiu, sa ne imaginam stresul la care este supusa insasi casa noastra in lunile de iarna:

  • Acoperisul este fortat sa suporte o greutate mult mai mare in cazul depunerii de zapada, iar orice defect de constructie sau slabiciune a materialelor se agraveaza pe zi ce trece.
  • Sistemul de colectare a apei pluviale (jgheaburi, burlane) este supus la un stres formidabil, in special in cazul inghetului apei in burlane.
  • Aleile, treptele si caile de acces in casa si imprejurul ei sunt degradate de inghet si devin adeseori impracticabile si dificil de curatat.

Toate aceste probleme sunt adresate si rezolvate deosebit de elegant de un sistem electric de degivrare. Aceste sisteme consta in:

  • cabluri electrice pozitionate intr-o retea astfel conceputa incat sa previna inghetul apei pe suprafetele dorite,

Ele sunt controlate printr-o serie de senzori (de umiditate si de temperatura);

sistemul se activeaza automat in functie de informatiile pe care le transmit acesti senzori. Acesta prevenind inghetul mult inainte ca acesta sa poata deveni o problema .

2. Pentru Firme

O multime de sectoare de afaceri depind de anumite conditii legate de materialele pe care le folosesc si de caile de acces la platformele de depozitare. Spatiile largi, destinate schimbului de marfuri, pot deveni extrem de periculoase in timpul iernii. Tevile prin care se transporta fluide au risc ridicat de inghet.

Aceste sisteme de degivrare electrica , permit desfasurarea activitatii industriale sau comerciale in siguranta deplina si cu costuri minime de intretinere.

Atunci cand faceti planul unei afaceri care poate suferi din pricina fenomenelor termice din timpul iernii, luati in considerare si costurile virtuale pe care le pot provoca acestea . Potentialul necesitatii unor reparatii dificil de realizat, potentialele pierderi de produse sau materii prime si asa mai departe.

Sistemele electrice de degivrare pot proteja:

– platformele de schimb de marfuri,

  • retelele de tevi
  • , serele si spatiile de depozitare, eliminand astfel in mod complet orice costuri neprevazute care pot aparea in timpul iernii.

Pentru mai multe informatii si consultanta gratuita, va rugam sa ne contactati!

protectie diferentiala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *