81 / 100

ILUMINAT ORNAMENTAL PENTRU SARBATORILE DE IARNA 2020!!

Sarbatorile de iarna si craciunul se apropie!!
   Iluminat ornamental de craciun!!

Suntem in pragul sarbatorilor si dorim sa va uram sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sa va bucuram cu serviciile noastre pentru decorare locuinte.

Oferim servicii de instalare decoratiuni, instalatii luminoase, ornamentale, perdele luminoase, lasere, furtun luminos si alte modele de decoratiuni tip stele luminoase, braduti, etc, la un inalt nivel calitativ.

Instalam sisteme complete de iluminat ornamental pentru locuinte dar oferim si partea de proiectare a intregului sistem ornamental si oferim consultanta pe tot parcursul proiectului.

 • Calitate, eficienta si profesionalism – iluminat ornamental

  Fiecare proiect, pentru noi este foarte important, oferim consultanta, design si implementare conform normativelor in vigoare, calitatea lucrarilor fiind urmarita de catre specialistii nostri, pe toata perioada derularii proiectului. Iluminat ornamental locuinte.

 • Prin specialistii nostri va propunem solutii practice si econimice, pentru ca sarbatorile dumneavoastra sa prinda viata si va oferim un design deosebit pentru impodobirea exteriorului casei.
 • Pentru comenzi:  info@arcmag.ro

                                                                 Tel. 0723758558

Iluminam modern casa ta de craciun Bucuresti

Iluminat ornamental pentru sarbatori

Iluminat ornamental pentru sarbatori

Sarbatorile de iarna si craciunul se apropie!!

 Echipa ARC, va ofera servicii profesionale pentru decorarea locuintei, incercand sa vina in intampinarea dumneavostra cu solutii moderne si eficiente pentru decorarea locuintei .

Servicii oferite: 
 

Consultanta de specialitate in domeniul decoratiunilor interioare si exterioare – gratuit*

Montarea intregului sistem decorativ de realizat de o echipa de profesionisti, adaptate fiecarui client in parte!

Totul in decoratiuni interioare si exterioare, de la modele simple, clasice, la modele complexe, ca si design sau dimensiuni!

Sistemele de iluminat folosesc tehnologia de ultima generatie, cu LED, asigurand luminozitate sporita la un consum redus de energie

 Ce decoram?

 • Case

 • Vile

 • Interioare

 • Curte / Gradina

 • Spatii comerciale

 • Spatii de birouri

 • Spatii publice

   Calitate, eficienta si profesionalism

  Fiecare proiect, pentru noi este foarte important, oferim consultanta, design si implementare conform normativelor in vigoare, calitatea lucrarilor fiind urmarita de catre specialistii nostri, pe toata perioada derularii proiectului.

iluminat ornamental de craciun 2020 1

Iluminat ornamental pentru sarbatori

Iluminat ornamental pentru sarbatori

iluminat ornamental de craciun 2020 1 iluminat ornamental de craciun 2020 3
iluminat ornamental de craciun 2020 1 iluminat ornamental de craciun 2020 5iluminat ornamental de craciun 2020 1 iluminat ornamental de craciun 2020 7
iluminat ornamental de craciun 2020 1 iluminat ornamental de craciun 2020 9iluminat ornamental de craciun 2020 1 iluminat ornamental de craciun 2020 11
iluminat ornamental de craciun 2020 1 iluminat ornamental de craciun 2020 13iluminat ornamental de craciun 2020 1 iluminat ornamental de craciun 2020 15
iluminat ornamental de craciun 2020 1 iluminat ornamental de craciun 2020 17iluminat ornamental de craciun 2020 1 iluminat ornamental de craciun 2020 19
iluminat ornamental de craciun 2020 20iluminat ornamental de craciun 2020 21
iluminat ornamental de craciun 2020 22
iluminat ornamental de craciun 2020 23

Daca aveti o locuinta si vreti sa o impodobiti, suntem pregatiti sa va realizam dorinta, va impodobim intr-un mod ireprosabil instalatii de impodobit pentru locuinta, magazinul sau cladirea dumneavoastra.
iluminat ornamental de craciun 2020 24
iluminat ornamental de craciun 2020 25

http://iluminatornament.blogspot.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *